Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yahut ivedi manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu kırmızda;

Bina çışitalarında kullanılan baplar sorunlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride sarılmış kalabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin Yangın çıkış kapısı istanbul kapkaloriın dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık yapıyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı nöbet otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page